Tehnika inžinjering: Zadovoljni smo postignutim

Građevinsko preduzeće „Tehnika inžinjering“ u 2014. godini izgradilo je u Bijeljini dvije stambeno-poslovne zgrade sa ukupno 60 stanova.

Vlasnik preduzeća Mitar Gajić kaže da je zadovoljan realizovanim poslom, ali naglašava da je u posljednjih nekoliko godina, koliko traje ekonomska kriza, značajno opala potražnja za stanovima u Bijeljini.

„Novoizgrađene stanove smo uknjižili u katastru, vlasnike upisali u sudu i sve obaveze prema kupcima uredno smo izvršili. Što se posla tiče, nije to ni blizu kao ranijih godina, ali mi smo zadovoljni postignutim", precizira Gajić.

U ovoj godini Gajić planira izgradnju dva nova stambeno - poslovna objekta. Već je ugovoren i započet, za „Tehniku inžinjering" značajan posao, za poznatog investitora, a riječ je o rekonstrukciji hotela „Drina". U pitanju je posao vrijedan 700.000 do 800.000 KM samo onih radova koje će izvesti ovo preduzeće. U ovom preduzeću trenutno je zaposleno 50 radnika, dok u punoj građevinskoj sezoni njihov broj bude znatno veći.

Gajić kaže da tokom izgradnje stambeno - poslovnog objekta angažuje i kooperante, koji rade podizvođačke poslove, kao što su poslovi zidara, fasadera, molera, instalatera grijanja, a tu su i električari, stolari i druga građevinska operativa. Na objektu koji gradi ova firma često radi i do stotinu radnika, uključujući radnike ovog preduzeća i podizvođače", kaže Gajić.

 

GP "Tehnika inžinjering" danas je moderno organizovan, tržišno orijentisan poslovni sistem koji posluje po najvišim standardima savremenog građevinarstva, sposoban da uz efikasnu gradnju investira i vodi sopstvene projekte na tržištu nekretnina.​

GP "TEHNIKA INŽINJERING"   KONTAKT
Reference  Gotovi stanovi   Hase bb, 76 300 Bijeljina
Novosti  Stanovi u izgradnji   Tel. +387 (0)55/258 087
O kompaniji     Mob. +387 (0)65/979 084
Kontakt     E-mail: tehnikaing@teol.net
Sertifikati      
       
       

2016 - GP Tehnika inzinjering Bijeljina | Sva prava zadrzana. | Dizajn: IdeaPlus | WebMail

Powered by limun.co